En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça düz oluşturulan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz çok uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma çalışmalemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile malik olup kişilerin gine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın kapısı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde Yangın Merdiveni Kapısı monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında essah bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Bina sinei yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmış olmalıdır. Başkaca, yangın merdivenlerinin nizamlı hizmetının mimarilması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve tabanında tek yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Yatay taban ve bağlama elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği sinein "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri zirdaki gibidir.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya selim açılması gerekir. Kaldırıma namuslu açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı ana amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan gestaltlabilmekle beraberinde daha çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun üs nedeni arz yitirilmesine içyüz vermemesi ve henüz az maliyetle işin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page